Lounas
LOUNAS 1.- 5.12..
KLO 10:45-13:30
Lounasbuffet ja viikon vaihtelevat herkulliset lautasannokset saatavilla joka päivä!
Kaikkiin annoksiin kuuluu runsas ja monipuolinen salaattipöytä, vasta leivottu leipä, kahvi / tee, vesi / kuplavesi ja jälkiruoka.
LOUNASBUFFET 13,70€
VIIKON RISOTTOANNOS 13,70 €
Yrttirisottoa paahdetuilla pähkinöillä ja fetajuustomurulla (L,G,V*)
LOUNASBURGERIANNOKSET 14,70€
Smashburgeri tai halloumiburgeri ranskalaisilla L,G*
VIIKON SAVUSTETUT LOHIANNOKSET 15,70€
Talon savustettua merilohta, kermaista suppilovahverokastiketta ja perunapaistosta (G,L)
Yrttirisottoa paahdetuilla pähkinöillä ja fetajuustomurulla (L,G,V*) ja talon savustettua merilohta (L,G)
Salaattipöytä lämpimällä lisäproteiinilla 11,70€
MAANANTAI
Buffetissa:
Rapeaa kievinkanaa, yrttimajoneesia, uunikasviksia ja ranskalaisia (G*)
Talon yrttistä lämminsavulohipastaa, juustoraastetta ja fusillipastaa (L,G*)
TIISTAI
Buffetissa:
Täyteläistä Lyonin kanaa ja paahdettuja perunoita (L,G)
Korean pulled porkkia, paistettua paksoita ja kevätsipuli-riisiä (M,G)
Kermaista lohikeittoa (L,G)
KESKIVIIKKO
Buffetissa:
Sturen hiiligrillattua broilerinpaistileikettä, lime-jalopenodippiä, fajitaskasviksia ja riisiä (M,G)
Kermaista piparjuuri-lihapataa ja perunamuusia (L,G)
TORSTAI
Buffetissa:
Chef Melodyn bravuurireseptillä valmistetut pannukakut kuuluvat kaikkiin annoksiin
Perinteistä hernekeittoa (M,G,K*)
Lihapullia punaviinikastikkeessa, paahdettuja rosmariinijuureksia ja kermaperunaa (L,G)
Mausteista broileri-kookospataa kasviksilla ja jasmiiniriisiä (M,G)
Kasvispyöryköitä, punaviinikastiketta ja kermaperunaa G,L)
PERJANTAI
Street food buffet:
Sturen fish& chips tempura paneroiduilla turskafileillä, hernemajoneesilla, uunikasviksilla ja maustetuilla ranskalaisilla (M,G*)
Keittiöstä: Paneroituja ja gluteenittomia vegaanileikkeitä!
L = Laktoositon
G = Gluteeniton
V = Vegaaninen
M = Maidoton
* = Saatavana pyydettäessä
TEE LOUNASVARAUS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
