Lounas

Lounas

LOUNAS 1.- 5.12..
KLO 10:45-13:30

 

Lounasbuffet ja viikon vaihtelevat herkulliset lautasannokset saatavilla joka päivä!

Kaikkiin annoksiin kuuluu runsas ja  monipuolinen salaattipöytä, vasta leivottu leipä, kahvi / tee, vesi / kuplavesi ja jälkiruoka.

LOUNASBUFFET 13,70€

VIIKON RISOTTOANNOS 13,70 €

Yrttirisottoa paahdetuilla pähkinöillä ja fetajuustomurulla (L,G,V*)

LOUNASBURGERIANNOKSET 14,70€

Smashburgeri tai halloumiburgeri ranskalaisilla L,G*

VIIKON SAVUSTETUT LOHIANNOKSET 15,70€

Talon savustettua merilohta,  kermaista suppilovahverokastiketta ja perunapaistosta (G,L)

Yrttirisottoa paahdetuilla pähkinöillä ja fetajuustomurulla (L,G,V*) ja talon savustettua merilohta (L,G)

Salaattipöytä lämpimällä lisäproteiinilla 11,70€ 

MAANANTAI

Buffetissa:

Rapeaa kievinkanaa, yrttimajoneesia, uunikasviksia ja ranskalaisia (G*)

Talon yrttistä lämminsavulohipastaa, juustoraastetta ja fusillipastaa (L,G*)

TIISTAI

Buffetissa:

Täyteläistä Lyonin kanaa ja paahdettuja perunoita (L,G)

Korean pulled porkkia, paistettua paksoita ja kevätsipuli-riisiä (M,G)

Kermaista lohikeittoa (L,G)

KESKIVIIKKO 

Buffetissa:

Sturen hiiligrillattua broilerinpaistileikettä,  lime-jalopenodippiä, fajitaskasviksia ja riisiä (M,G) 

Kermaista piparjuuri-lihapataa ja perunamuusia (L,G)

TORSTAI 

Buffetissa:

Chef Melodyn bravuurireseptillä valmistetut pannukakut kuuluvat kaikkiin annoksiin

Perinteistä hernekeittoa (M,G,K*)

Lihapullia punaviinikastikkeessa, paahdettuja rosmariinijuureksia ja kermaperunaa (L,G)

Mausteista broileri-kookospataa kasviksilla ja jasmiiniriisiä (M,G)

Kasvispyöryköitä, punaviinikastiketta ja kermaperunaa G,L)

PERJANTAI 

Street food buffet:

Sturen fish& chips tempura paneroiduilla turskafileillä, hernemajoneesilla, uunikasviksilla ja maustetuilla ranskalaisilla (M,G*)

Keittiöstä: Paneroituja ja gluteenittomia vegaanileikkeitä!

L = Laktoositon  
G = Gluteeniton  
V = Vegaaninen
M = Maidoton

* = Saatavana pyydettäessä

TEE LOUNASVARAUS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.